Pink Floyd Project – Ultimate Echoes 50Y

Op donderdag 1 juli 2021, de avond voor Dokk’em Open Air, geeft Pink Floyd Project een spectaculaire show op de mainstage. Special guest is zanger Bert Heerink (Vandenberg-Kayak).

Verdeeld in twee sets is de show ‘een trip down memory lane’; inclusief quadrafonisch geluid, de karakteristieke audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, wordt je meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett en de meesterwerken uit de pen van Roger Waters tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de avondkassa. Let op, de toegang is gratis voor bezoekers van Dokk’em Open Air.