Monsters Of Rock’em

De Nacht voor Dokk’em presenteert, in samenwerking met rockcafé Rock’em in Dokkum, de Monsters of Rock’em Tribute Night! Met tributebands als The Ultimate Guns n’ Roses (Guns n’ Roses; Venlo), Damaged Justice (Metallica; Garyp) en The Troopers (Iron Maiden; Luxwoude) wordt dit een feest van herkenning!

Op donderdagavond 27 juni is iedereen welkom op het terrein van voor Dokk’em Open Air. Een gezellige, zwoele zomer-hardrockavond voor álle inwoners van Dokkum en omstreken, én natuurlijk voor de Dokk’em Open Air-bezoekers!

De tributebands spelen in de sfeervolle Biergarten, waar je volop kunt genieten van ‘gewoon’ pils, maar ook van lokale speciaalbiertjes, sappige hotdogs, perfect gekruide pulled pork en een ouderwetse vette hap.

Bezoekers met een ticket voor Dokk’em Open Air mogen gratis naar binnen. Alle reden dus om op donderdag alvast een plekje op de camping te zoeken! Bezoekers zonder Dokk’em-ticket betalen €10,- (inclusief servicekosten).

Rockcafé Rock’em

Het nieuw te openen rockcafé Rock’em biedt je straks meer dan 400 m2 aan goede muziek en onvervalste gezelligheid. De verbouwing is nu in volle gang: in de zomer van 2019 wordt het café officieel geopend. En deze tribute-avond is alvast een mooie opwarmer! Je vind het café net buiten het centrum van Dokkum, aan de Hantumerweg 6, ​9101 AB Dokkum.

Tickets en tijdschema

Tickets kosten €10,- inclusief servicekosten.


Heb je al een Dokk’em-ticket? Dan hoef je geen extra kaartje te kopen: bij de festivalkassa wissel je jouw Dokk-em-ticket om voor een polsbandje en daarmee kun je gratis naar binnen bij Monsters of Rock’em.

19:00 uur: Festivalpoort open
19:30 – 20:30 uur:  The Troopers 
21:00 – 22:00 uur:  Damaged Justice
22:30 – 00:00 uur: The Ultimate Guns n’ Roses tribute