Terug >>

Het Festival  |  Parkeren & OV   |   Overnachten
Toegankelijkheid   |  Huisregels


Dokk’em Open Air 2020 vindt plaats op het evenemententerrein bij het Tolhuispark aan de rand van Dokkum. In je navigatieapparatuur kun je de postcode ‘9103 SP’ invoeren. 

Je kunt in de buurt van het festival parkeren. Volg altijd de borden en de aanwijzingen van de vrijwilligers. Houd rekening met 10-20 minuten lopen vanaf de parkeerterreinen. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen.

De camping grenst aan het festivalterrein. Vanaf de bushalte ‘Dokkum-Politiebureau’ is het ongeveer 3 minuten lopen naar de festivallocatie.

Neem je de caravan mee? Als de caravan op de camping staat, moet de auto alsnog naar het parkeerterrein, in verband met de veiligheid van de bezoekers. Meld je caravan, camper of motor wel van tevoren aan via dit formulier.

Parkeertarief: We vragen €5,- per voertuig voor het hele weekend. Dit bedrag komt geheel ten goede aan lokale jeugdverenigingen. Op- en afrijden van het parkeerterrein is altijd mogelijk.

Openbaar vervoer

Dokkum is redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Check altijd 9292.nl voor jouw meest actuele reisschema. De laatste bussen vanuit Dokkum vertrekken rond 23:00/ 23.30 uur.

Bushalte: Politiebureau, Dokkum.
Vanaf station Leeuwarden: snelbus 355 richting Dokkum.
Vanaf station Groningen > station Veenwouden > neem lijn 55 of 155 richting Dokkum.
Vanuit de dorpen rondom Dokkum: neem de Arriva Opstapper-bus, reserveren verplicht.


Het Festival  |  Parkeren & OV   |   Overnachten
Toegankelijkheid   |  Huisregels