Terug >>

Het Festival  |  Parkeren & OV   |   Overnachten
Toegankelijkheid   |  Huisregels


Wat is er nou fijner dan na het festival zo je tentje in te rollen? Dat kan op het kleinschalige Dokk’em Open Air! De camping grenst aan het festivalterrein: lekker makkelijk dus.

Camping

Open: Donderdag 2 juli, 16:00 uur
Gesloten: Zondag 5 juli, 13:00 uur
Faciliteiten: Toiletten, douches, watervoorzieningen, Jumbo 2-Go Supermarkt, FestiTent Tentverhuur
Electriciteit: Er is geen stroom op de camping, maar kleine aggregaten zijn wel toegestaan.
Campingregels: Wat mag je meenemen en hoeveel? Lees het HIER.

Campers, caravans en motoren welkom

Op de Dokk’em-camping mag je jouw caravan, camper of motor meenemen. Om er zeker van de te zijn dat iedereen een plekje kan krijgen, vragen we je wel om dit formulier in te vullen. Niet vergeten!

Kom je met een caravan, dan moet je na plaatsing je auto op het normale parkeerterrein neerzetten.

Campingwinkel

Dokk’em Open Air heeft een supergezellige, maar eenvoudige camping met voldoende voorzieningen. Koffie, thee, paracetamol en ontbijt kun je halen bij de speciale campingsupermarkt die Jumbo Dokkum inricht: de Jumbo 2-Go.

In de Jumbo-2-Go betaal je met muntjes.

FestiTent

Als festivalbezoeker wil je maximaal comfort met een minimale inspanning. Daarom biedt FestiTent kant-en-klare kampeertenten aan op de Dokk’em Festivalcamping! Via festitent.com/dokkem-open-air boek je van tevoren een FestiTent, zodat je meteen zorgeloos aan je festivalweekend kunt beginnen.

De gekozen FestiTent wordt voor je klaargezet. Je brengt dus alleen nog een “Ryanair-hoeveelheid” bagage mee naar de festivalcamping. Naast comfortabele tenten bestaat er ook de mogelijkheid om leuke extra producten en services te bestellen zoals luchtbedden, stoelen, slaapzakken, et cetera.

Je plaats op de festivalcamping is gegarandeerd. En na je festivalweekend kan je de FestiTent gewoon laten staan en reis je ontspannen en relaxed naar huis, zonder al die zware bagage.

Hekel aan luchtbedjes?

In en rondom de prachtige Elfstedenstad Dokkum, op een steenworp afstand van de Waddenkust, zijn voldoende leuke hotels, b&b’s en appartmentjes te vinden. Als je geen zin hebt in een luchtbed, neem dan eens een kijkje op www.booking.com, www.dokkum.nl/slapen of www.airbnb.com.Het Festival  |  Parkeren & OV   |   Overnachten
Toegankelijkheid   |  Huisregels