Feestavond ‘Monsters of Rock’em’ voor heel Dokkum

Op donderdagavond 27 juni is iedereen welkom op het festivalterrein van Dokk’em Open Air aan de Parklaan in Dokkum. Dan organiseren wijl, in samenwerking met het lokale rockcafé Rock’em, de Monsters of Rock’em Tribute Night!

De grote helden van de rockmuziek worden geëerd door bands als The Ultimate Guns n’ Roses (Guns n’ Roses; Venlo), Damaged Justice (Metallica; Garyp) en The Troopers (Iron Maiden; Luxwoude). Tickets zijn verkrijgbaar op onze website; bezoekers van Dokk’em Open Air mogen gratis naar binnen.

Een gezellige, zwoele zomer-hardrockavond voor álle inwoners van Dokkum en omstreken, én natuurlijk voor de Dokk’em Open Air-bezoekers! De tributebands spelen in een sfeervolle Biergarten, waar iedereen volop kan genieten van lokale speciaalbiertjes, sappige hotdogs en perfect gekruide pulled pork van regionale leveranciers. Het wordt één groot feest van herkenning.

Tickets

Tickets voor Monsters of Rock’em kosten €10,- (inclusief servicekosten) en zijn verkrijgbaar via www.dokkemopenair.eu. Bezoekers van Dokk’em Open Air hebben deze avond gratis entree.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Dokkumer rockcafé Rock’em, dat in de zomer van 2019 de deuren zal openen.

Meer informatie vind je op onze speciale Monsters of Rock’em pagina!