Dragonforce, Ensiferum, HateSphere, DISTILLATOR, No Turning Back en Atmoran zijn bevestigd voor Dokk’em Open Air 2020 ?.

Dikke Dennis & de Røckers, Player, Long Live Rainbow, Dragon Girls, Pene Corrida, Clay Corners Bigband en DJ Post Mortem & beard komen de party stage op z’n kop zetten ?!

Speeds and power: Dragonforce geeft een razendsnelle exclusieve Nederlandse festivalshow en sluit samen met Abbath de zaterdag van DOA 2020 af! In één klap bereikten ze de metalsterrenstatus met ‘Through the fire and the flames’ en sindsdien zijn ze niet meer uit de metalscene te slaan. Folkdeathmetalband Ensiferum gooit het over een hele andere boeg. Misschien wel over de boeg van hun Vikingschip. Ze zijn in ieder geval opzwepend en strijdlustig! HateSphere blies begin 2000 trashmetal nieuw leven in. Tot groot succes! Ze leggen de lat hoog en scoren al snel buiten hun thuisland Denemarken. Het Nederlandse trashmetaltrio Distillator herken je uit duizenden. Laurens’ high-pitched vocalen komen namelijk keihard binnen, en de mellotron geluidseffecten liegen er ook niet om. Het stampt, het beukt en het is vooral in-your-face. Overigens is het niet bij thrash gebleven. Inmiddels laat de band een dikke mix met groove, death en core horen. Hardcore is springlevend. No Turning Back is het levende bewijs. Deze Nederlandse hardcorepunkband gaat onvermoeid door en laat al meer dan twintig jaar, en op tien albums, horen hoe het hoort. NYHC grooves, snelle breaks en dikke meezing anthems!

Mocht je nu nog geen kaartje hebben voor DOA 2020, dan wordt het nu tijd om wél een ticket te scoren!