Dokk’em Open Air wordt verplaatst!

Het hing al als een gitzwarte donderwolk in de lucht, maar nu is het definitief: de overheid verbiedt alle grootschalige evenementen in Nederland t/m 31 augustus. De 13e editie van Dokk’em Open Air wordt daarom verplaatst naar 1-3 juli 2021.

Ik heb tickets, wat nu?Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum, dan kunnen de tickets worden geretourneerd. Het is ook mogelijk om je ticket te doneren. Alle ticketkopers ontvangen binnenkort een mail met instructies over de verschillende opties.

Line up 2021
Waar mogelijk proberen we zoveel mogelijk bands door te schuiven naar volgend jaar. Dit is een hele puzzel in verband met internationale tourschema’s en beschikbaarheid. We kunnen dus niet garanderen dat de line-up 100% intact blijft. Maar we zijn in goed overleg met alle betrokken bands en boekingsagenten. Hou onze kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Pas op jezelf en op elkaar!
Het welzijn van onze vrijwilligers, artiesten en bezoekers staat altijd op de eerste plaats.?Respect voor iedereen die zich inzet om deze crisis aan te pakken. Zorg voor je gezondheid en die van een ander, steun ons en we zien elkaar volgend jaar!? Bedankt voor jullie begrip!