Dokk’em Open Air 2021 geannuleerd

????’?? ???? ??? ???? ????? ???????????

Ondanks dat de geluiden voor de culturele sector langzamerhand iets positiever worden, hebben we slecht nieuws. Met pijn in ons hart moeten we concluderen dat Dokk’em Open Air 2021 geen haalbare kaart is. De geldende coronamaatregelen en de onzekerheden voor de komende maanden, maken het organiseren en voorbereiden van het festival onmogelijk. Daarnaast kunnen we de internationale line-up niet in stand houden.

????? ?? ?? ???????Helaas is het ook zeer onwaarschijnlijk dat Dokk’em in 2022 kan plaatsvinden. De plannen van de gemeente voor de herinrichting van het Tolhuispark zijn goedgekeurd door de raad. Dit betekent dat het terrein volgend jaar op de schop gaat waardoor we er niet terecht kunnen. In 2023 kunnen we waarschijnlijk wel weer gebruik maken van het park. Dokk’em gaat daarom voorlopig weer terug de ijskast in. Zodra het leven weer enigszins normaal is, beraden we ons over de toekomst.

?? ??? ???????, ??? ???Tickethouders krijgen de mogelijk het om hun ticket te retourneren. Het is uiteraard ook mogelijk om een ticket (deels) te doneren. Iedereen met een kaartje ontvangt hierover persoonlijk bericht.