Cannibal Corpse, Vivaldi Metal Project en Pestilence!

Death metalbands Cannibal Corpse (US) en Pestilence (NL) en de metal-opera Vivaldi Metal Project (IT) zijn de eerste drie acts die we bekend mogen maken voor de twaalfde editie van Dokk’em Open Air op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019!  

Na een pauze van twee jaar zetten wij de schouders er weer onder om er een ouderwets gezellig metalfeest van te maken! De opzet van het festival blijft gelijk aan voorgaande edities: twee dagen lang spelen zo’n 20 van de beste (inter)nationale metalbands op het grote openluchtpodium. Er is uiteraard weer een Biergarten, een metalmarket en een Partystage met coverbands, lokaal talent en dj’s.

DOA-20150620-193 JanSjoerdGeertsma

Bezoekers kunnen blijven overnachten in tentjes en campers onder de bomen op de aangrenzende festivalcamping. En: in 2019 zitten we weer in het park! In 2014 en 2015 gaf de organisatie van Dokk’em Open Air het al aan: het evenemententerrein in het Tolhuispark in Dokkum is eigenlijk de beste locatie die de stad te bieden heeft voor een openluchtfestival.

DOA2014-dag1-129 - Foto Jan-Sjoerd Geertsma

Na een uitwijk naar een weiland aan de noordkant van de stad in 2016, en na een ingelaste pauze van twee jaar, zijn wij heel erg blij dat Dokk’em Open Air in 2019 weer kan terugkeren naar het sfeervolle terrein aan de Parklaan.

De kaartverkoop voor het evenement is inmiddels begonnen. Tot het einde van het jaar zijn de tickets verkrijgbaar met een speciale early-birdkorting. De rest van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Hier lees je het volledige persbericht van 29-09-2018.