Hell yeah! Dokk’em haalt op zondag 1 augustus 2021 de legendarische Amerikaanse heavymetalband SKID ROW naar Friesland voor een moddervette clubshow in Poppodium Iduna. ?

SKID ROW is vooral bekend door het megasucces uit de jaren ’80 en ’90 met monsterhits als ‘Youth Gone Wild’ en ‘18 and Life’. Wereldwijd heeft de band al dik 20 miljoen platen verkocht. De originele zanger Sebastian Bach is inmiddels jaren uit de band, maar sinds het aantrekken van het zanger ZP Theart is de band bezig aan een ijzersterke comeback.

Support wordt verzorgd door Collateral (UK) en Methusalem (NL). Zanger Angelo Tristan van Collateral weet je te raken met zijn teksten en storytelling. De band brengt een perfecte mix van energie en emotie met grootse gitaarsolo’s en harmonieën.

Methusalem staat voor energieke heavy metal vol flitsend gitaargeweld, rollende dubbele kick, pompende bas en sterke vocalen. Met zanger Nick Holleman (Powerized, Vicious Rumors, Induction).
Dit concert wordt georganiseerd door Dokk’em Open Air in samenwerking met Poppodium Iduna en DMC GROUP : Only the best live events 4U.

Evenement: SKID ROW | Iduna
TICKETS