Ultimate Echoes 50Y

Op de avond voor Dokk’em Open Air geeft Pink Floyd Project een spectaculaire show op de mainstage. Special guest is zanger Bert Heerink (Vandenberg-Kayak).

Verdeeld in twee sets is de show ‘een trip down memory lane’; inclusief quadrafonisch geluid, de karakteristieke audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt. 

Met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, wordt je meegenomen op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett en de meesterwerken uit de pen van Roger Waters tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

Het uit Nederland afkomstige 12 koppige Pink Floyd Project, tourt beperkt door het land met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow, die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen. Special guest is zanger Bert Heerink.

Pink Floyd Project is ambassadeur van de KidsRights! Bij ieder optreden wordt er daarom aandacht gevraagd voor de doelstellingen van deze stichting en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another Brick In The Wall part 2’!

Tickets kosten € 15,- in de voorverkoop en € 20,- aan de deur. Let op, voor festivalbezoekers is de toegang gratis.

Koop hier je tickets