Frysk - Ynformaasje Nederlands Deutsch - Informationen English - Information

Vivaldi Metal Project

Alle bands >>

Vivaldi Metal Project

Wij houden wel van bijzondere projecten en zijn daarom trots op de exclusieve show die het Vivaldi Metal Project verzorgt op Dokk’em Open Air 2019. Deze symfonische metal-opera brengt een unieke interpretatie van Vivaldi’s meesterwerk ‘De Vier Jaargetijden‘. En dat uitgevoerd door een orkest, een koor en een grote groep all-star metalmuzikanten.

Vivaldi Metal Project

Het muzikale brein achter het project is de Italiaanse componist en producer Mistheria, die eerder samenwerkte met Bruce Dickinson (Iron Maiden) en Rob Rock. Met meer dan 130 muzikanten maakte hij een 14 nummers tellend metalalbum waarin Vivaldi’s klassieker volledig is verwerkt. Bijdragen aan dit project komen van leden van bands als Within Temptation, Savatage, Stratovarius, Testament, Scorpions, Delain, Malmsteen, Rhapsody of Fire en meer.

Wij kijken ontzettend uit naar de uitvoering van deze klassieker, want klassiek in een metal-jasje werkt gewoon. Met welke groep muzikanten Mistheria naar Dokkum komt, is nog niet bekend, maar je bent de eerste die het van ons hoort!

 

 

 

Alle bands >>